Віра, надія та любов завітала до Мелітополя (фото)

З 27 по 30 вересня 2019 року у місті Мелітополь в рамках проекту «Ми - українські» відбувся всеукраїнський молодіжний фестиваль національних культур «Віра. Надія. Любов», що був реалізований Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Соціальний вектор» за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

Головна мета фестивалю є формування громадянської позиції шляхом утвердження в свідомості і почуттях особистості цінностей, переконань і поваги до збереження та розвитку духовних цінностей, утвердження принципів культурного плюралізму, збереження культурної спадщини національних меншин серед молоді..

В цей день понад 500 дітей вийшли на сцену і ще раз показали яка талановита молодь в Україні. Цей проект особливий ще й тим, що в ньому приймали участь діти переселенці з прифронтових районів. Фестиваль дав можливість позитивно та ефективно вплинути на процес формування громадянської позиції у молоді шляхом забезпечення гармонійного співіснування осіб різних національностей, що проживають на території України, а також посилення взаємозв’язку звичаїв, традицій і обрядів національних меншин з культурою української нації та їх взаємозбагачення.

Участь учасників з різних регіонів України, що представляли інші народності та національності, що мешкають в Україні, а також широка популяризація проекту у ЗМІ сприяла створенню іміджу України як європейської країни з високим рівнем культури. Під час фестивалю серед його учасників та гостей вирував дух дружби й шаленої підтримки – наче під одним дахом зібралась велика дружна родина.

Фестиваль

Фестиваль 2

Фестиваль 3