На Запоріжжі поховали родину, яку розстріляли окупанти

Вчора був похорон молодої родини, яку  нелюди розстріляли в Комиш-Зорі

Жахлива трагедія сталася 18 листопада. Від рук окупантів загинули  Дармобід Олександр, Наталія та їх сини Владислав та Кирило. Хлопчикам 14 та 5 років. Це була дружня родина, з якої можна було брати приклад.

За інформацією силовиків, поруч з родиною оселились бойовики «днр» та  осетини. П’яні окупанти почали приставати до Наталії.  Олександр заступився за дружину, став відтягувати від неї звірів орків і отримав першу кулю.  Потім покидьки вбили  дітей, згвалтували Наталію і  її теж вбили .

Вранці їх тіла у будинку знайшла мати Олександра. Сусіди чули постріли, але боялись вийти.

Як повідомила Комиш-Зорянська селищна рада, страшна звістка сколихнула серце кожного.

“Кляті орки стратили прекрасну родину, загинула вся сім’я: Дармобід Олександр, Наталя, Владик та Кірюша. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким, царство небесне та вічна пам’ять загиблим”,- говорилося у повідомленні.

«Вони жили тихенько, мирно і такі трудяги. До війни, під час війни це була така показова сім’я, з якої потрібно брати приклад. Вони збудували собі новий будинок. І так вони в ньому і загинули» — каже голова територіальної громади Ігор Гнатуша.

Відомо, що п’яні осетини з еленерівцями стали приставати до Наталії, Олександр заступився за дружину, став відтягувати від неї звірів і отримав першу кулю.

За повідомленням телеграм-каналу ЗАПОРІЖЖЯ. ІНФО, вчора молоду родину поховали.

«Спочатку вони вбили Олександра, він мужньо до останнього подиху, захищав свою дружину і своїх діточок. Потім свинопси затягли Наташу і діточок в будинок, відразу вбили дітей пострілами в голову. Рашисти надругались над Наташою, потім і її вбили пострілом в голову…" - повідомляють друзі родини Олександра та Наталі.

1