В Енергодарі окупанти крадуть автівки, побутову техніку та навіть одяг

В тимчасово окупованому Енергодарі рф продовжують мародерство. Іх  не зупиняють ані замкнені двері, ані вікна, ані навіть стіни.

Про це повідомляє мер Енергодара Дмитро Орлов.

Мародерства зазнають квартири, мешканці яких тимчасово виїхали. Присадибні будинки поблизу міста. Причому деякі власники в цей час перебувають саме в Енергодарі. Днями окупанти один за одним взламували гаражі в гаражних кооперативах. Залізли і на територію православного храму в Енергодарі. 

Мародерствують на приватних та комунальних підприємствах.  Забирають автівки, скутери  та мотоцикли. Виносять і  вантажать у заздалегідь підігнані «Урали» все,  що бачать: побутову техніку, посуд, меблі, сантехніку, запасні частини для авто, навіть крадуть вживаний одяг. 

«Не те щоб ми були дуже здивовані «успіхам» рашистів. Але, якщо хоч на хвилину спробувати застосувати їхню ж логіку, то вони зараз мародерять на оголошених «російськими» територіях, грабують тих же людей, яких нібито прийшли «звільняти». Тобто, очевидно всім, що це не армія, а бандформування, головна мета якого - вкрасти якомога більше та втікти», - захначив Дмитро Орлов.