Стало відомо про стан врятованого з-під завалів запорізького готелю пса (фото)

Минулого тижня війська Росії завдали чергового ракетного удару по Запоріжжю, внаслідок чого було пошкоджено цивільну інфраструктуру.

Тоді з-під завалів зруйнованого ворожою ракетою готелю бійці ДСНС врятували німецьку вівчарку. Собаку вчасно транспортували до ветклініки. Через численні уламкові пошкодження і переломи пес Рой перебував у важкому стані і потребував складної та дорогої операції. Тому рятувальники спільно з лікарями ветеринарного центру відкрили збір коштів на лікування тварини та менш ніж за 12 годин зібрали необхідну суму. Днями Роя прооперували.

За інформацією прес-служби ДСНС у Запорізькій області, зараз собака проходить післяопераційну реабілітацію у ветустанові та набирає сили.

– Нині Рой перебуває на реабілітації у нашому закладі. Завдяки спеціалістам Служби порятунку та небайдужим громадянам нам вдалося зібрати необхідну суму для придбання пластини, яку ми поставили у собаку. Також ці кошти пішли на медикаменти та інші потреби, які необхідні післяопераційний період. Наразі стан Роя стабільний і його життю нічого не загрожує, – зазначив директор закладу Дмитро Мисак.

24