На Запоріжжі ліквідували відомого колаборанта (фото)

Полювання на зрадників України у Запорізькій області продовжується. На той світ після зустрічі з партизанами вирушив один із головних колаборантів Енергодару.

В Енергодарі українські партизани ліквідували колишнього депутата міськради, одного із найвпливовіших колаборантів міста Євгена Данильченка. Про це повідомив проект "Гнила черешня", посилаючись на власні джерела.

Пізніше низка інших джерел підтвердила цю інформацію, доповнивши, що після замаху колаборанта екстрено доставили в реанімацію до окупованого Мелітополя. Відомостей про отримані каліцтва та стан здоров'я зрадника на даний момент немає. Російські загарбники ретельно приховують цю інформацію.

Євген Данильченко - відомий в Енергодарі підприємець і політик, з розкритими обіймами зустрів окупантів і всіляко їм догоджав. Раніше, 23 жовтня, ракетний удар було завдано по готелю "Аліса" в Енергодарі, власником якого є Данильченко. Її він здавав під потреби колаборантів та російських військових: готель був одним із головних місцевих логів загарбників.

Офіційного підтвердження замаху на життя зрадника та інформації про його загибель поки що не було.

1