У Мелітополі рашисти показали бюлетені для голосування на "референдумі" (фото)

Загарбники планують розпочати проведення так званого волевиявлення у тимчасово окупованому Мелітополі вже завтра.

Спочатку рашисти планували провести псевдо-референдум на "звільнених" територіях регіону у серпні, потім вони перенесли його на 11 вересня, а після значних успіхів ЗСУ назвали нову дату – 4 листопада. Але буквально днями плани окупантів вкотре змінилися і вони оголосили, що "референдум" про приєднання до Росії проходитиме в період з 23 по 26 вересня.

У ці дні старші будинків у супроводі співробітників військової комендатури ходитимуть по квартирах із бюлетенями, які рашисти вже засвітили на своїх телеграм-каналах. А сьогодні колаборанти почали проводити підготовчу роботу, ходячи за адресами з опитуванням щодо референдуму.

Військово-цивільна адміністрація вже заявила, що попередні підсумки голосування щодо псевдо-референдуму вони готові оприлюднити вже 28 вересня. Але ні для кого не є секретом, що підсумки так званого волевиявлення відомі ще до початку його проведення.

Варто зазначити, що одночасно з голосуванням здійснюватиме військовий облік чоловіків призовного віку з видачею повісток для подальшої мобілізації. Тому мелітопольцям варто намагатися уникнути участі у "референдумі", щоб не стати гарматним м'ясом.

1