В Запорізькій області підбили підсумки акції для дітей та молоді "Шлях до мрії"

З 11 по14 вересня у Мелітополі в рамках Всеукраїнської програми підтримки дітей та молоді з числа внутрішньо переміщених осіб,  які проживають в зоні антитерористичної операції  «Шлях до мрії», на яскравій сцені відбувся концерт переможців та учасників акції «Шлях до мрії».

Зазначена програма проводиться Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Європейська інтеграція» за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

         Головна мета - об'єднати дітей та молодь, особливо з числа внутрішньо переміщених осіб та які проживають в зоні антитерористичної операції, з різних куточків України і допомогти їм долучиться до культурного багатства і цінностям України.

         В цей день понад 100 дітей вийшли на сцену і ще раз показали яка у нас талановита молодь. Цей проект особливий ще й тим, що в ньому приймали діти переселенці з прифронтових районів.

        У людини завжди є все, щоб здійснити свою мрію і наші учасники це сміливо доводили .

        Учасники цьогорічного фестивалю проявили свої таланти у номінаціях: хореографія, вокал, а також у різних стилях та жанрах, серед яких: народні, сучасні та східні танці, комедійно-пародійне шоу, гімнастичному шоу, показ мод, декларування віршів, акробатичне та силове шоу, творча майстерність, народні та сучасні пісні.

        На протязі чотирьох днів в різних куточках Мелітополя проходили яскраві виступи учасників акції «Шлях до мрії».

        Діти демонстрували не тільки  свою творчість, але й приймали участь у майстер класах, знайомились з новими друзями. Насолоджувались теплим південним сонцем та милувалися краєвидами Мелітополя. Зразковий ансамбль народного танцю "Барвограй" з  м. Геніческ виконав яскравий танок "Морячка" постановка Вірського. Також захопив своїм виступом ансамбль сучасного танцю "Бусінка" з м. Маріуполь з танцем "Лелеки". Співачка Вікторія Руколянська приїхала з м. Львів. А  м. Красноармійськ представила юна Софія Бородько з піснею "Квітуча Україна". А творчою щирістю у виконанні запам’яталися театральний колектив «Глобус» та  хореографічний колектив «Бенд-бом» з м. Запоріжжя.

         На Гала концерті вирував дух дружби й шаленої підтримки – наче під одним дахом зібралась велика дружна родина.